Compstick Bar

164.900 Ft
0 Ft

Guardian jellemzők:

A Slingshot riderei a Compstick Guardian beállításaiban bíznak annak egyszerű tervezése, bomba felépítése és a könnyen elérhető bár alatti depower rendszere miatt. A Guardiannál a trim épp a chicken loop alatt van elhelyezve, egybeépítve egy biztonsági elengedő mechanizmussal. Az eredmény egy áramvonalas rendszer melyről a szem magasságából minden alkatrész át lett helyezve egy könnyen elérhető helyre a bár alatt, több kilátást lehetővé téve a bár felett. 2018-re felújítottuk a Compstick megjelenését, illetve felfejlesztettük a szivacsokat, a markolatot, újraterveztük a bár végeit és a  biztonsági leash-t, amellyel 2018-ban lett kiegészítve.

Guardian rider profil:

Imádni fogod a Compstick Guardian-t ha végtelen kontrollra és magabiztosságra vágysz, a Compstick intuitív és áramvonalas bár alatti depower és biztonsági rendszereinek nincs párja a piac más bárjai közt.

A Compstick 17, 20 és 23 inches választékban futnak. A 17 inches bárt 20 méter hosszú zsinórokkal áruljuk, ez a méret csak kisebb kiteokhoz ajánlott (általában 4-7 méteresekhez). A 23 inches méret 27 méteres zsinórral érkezik, inkább nagyobb ernyőköz való (általában 13-17 méteresekhez). Univerzális 20 inches bárunk bármelyik általunk gyártott kite ernyőhöz használható, 20 méter zsinórral van felszerelve, amihez további 3 méter hosszabbítás jár, lehetőséget adva a választásra két különböző kötélhosszúság között. A könnyebb induláshoz, gyorsabb forduláshoz és jobb reakcióhoz a 20 méteres kötelek az ideálisak, amíg a hosszabbítás megnöveli az erőt, az alsó szél tartományt és magassabb ugrást eredményez.

Méretek:

17" bar x 20m zsinór
20" bar x 20m zsinór 3 m toldással
23" bar x 27m zsinór