2019 Misfit

179.900 Ft
0 Ft

ÁTTEKINTÉS

A könnyebb nem mindig jobb. Habár ebben az esetben a 2019-es Misfit messze a legkönnyebb és legjobb verziónk eddig. Az új Misfit Air Core a deszka végeiben és a lábak alatt hosszant nagy területeken tartalmaz Koroydot, amely ugyanaz a hihetetlen erősségű és könnyűsúlyú anyag, amelybe a legjobb kerékpár sisakok gyártói is fektetik bizalmukat. A végeredmény egy könnyebb, jobban reagáló és dinamikusabb Misfit.

A Misfit Air Core-t enyhe rocker, viszonylag merev rugalmasság és egy olyan talp profil jellemzi, amely kedvez ellenszélben, végig szánt a csapdosó hullámzáson és mindenféle freeride során kezelhető. Lézerrel vágott NACA csatornái kontúrt adnak a Misfit orr- és farokrészében, mely elésegíti a víz terelését a nagyobb sebesség és tapadás érdekében. Bár versenyképes freestyle krosszóver, a Misfit Air Core gyenge rockere miatt alkalmasabb all-around csúszásra, mint durva landolásokra.

.Csomag tartalma: Misfit Air Core deszka, 4 db 2" szkeg, fogantyú

HosszúságSzélesség
136 cm
40,5 cm
142 cm 42 cm
146 cm 43,5 cm

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.