2018 Widow Maker

314.900 Ft
0 Ft

ÁTTEKINTÉS

A Widowmaker a legfejlettebb deszka felhozatalunkban. Felső kategóriás karbon szerkezete nem csak a megjelenésért felel: olyan gyors és őrülten könnyed csúszást, határozott, vízhez kapcsolt érzetet kölcsönöz, mely egyik twin tip modellünkhöz sem hasonlítható.

All around board mérsékelt rockerrel, kialakítása freeride-hoz minden szinten kedvelt. A Widowmakert egy progresszív három szintes rocker és jellegzetes talp profil jellemzi, az erőteljes NACA csatornázás a deszka két végén kiválóan terelik a vizet a deszka egész felületén. Ezek a technikai jellemzők eredményezik a gyors, vízhez kötött deszkát upwind haladáskor, a szilárd pattintást és a könnyedség érzését. A deszka magja Paulownia/Korroyd csúcstechnológiával készült. A Paulownia egy faféle, mely az erejéről és gyors ruganyosságáról híres, a Korroyd pedig egy méhsejt alakban hegesztett miniatűr anyag, mely törés ellen kiváló szilárdságot biztosít, súlya pedig a fáéval vetekszik.

Külseje full karbon borítás, a nagyobb terhelésnek kitett területek karbon Vectran szövéssel lettek megerősítve, ennek köszönheti a Widowmaker szuper feszes rugalmasságát és könnyű súlyát.

Csomag tartalma: Widow Maker deszka, 4 db 2" szkeg, fogantyú

HosszúságSúlyhatárokSzélesség
136 cm
80 Kg -ig 42 cm
140 cm
60 - 95 Kg 43.2 cm