FelfújhatóFuelRallyRPMSSTTurbineFóliaB2

2018 Fuel

Áttekintés

Fuel rider profile: 

Ez a legendás C-kite kiránt boardshortodból, ha nem kötöd meg rendesen! A Mega-Loop eredeti felbújtója, a Fuel az a befolyásos kite, mely rágyújtja a házat az egész “Levegő Királyai” mozgalomra. Azon riderek, akik a Fuelt választják, nem véletlenül döntenek mellette: messze a legrobbanékonyabb, leginkább adrenalin-pumpáló kite, amely valaha gyártásra került.

Fuel performance:

A Fuel hagyományos C-profilja és széles, szögletes szárnyvégei erőteljesek, unhooked kezelhetősége a legjobb az iparban (és “backstall” mentes), embert próbáló loopjai pedig mélyen végig utaznak a szélablakban. Az újraindulás meglepően egyszerűvé vált a vezetőélek és a szárnyvégek geometriájának újrahangolásával.

Habár főleg freestyle-centrikus használatra van tervezve, tiszteletre méltó krosszóver teljesítménnyel bír. Amellett, hogy számtalan más kite design alapja, a Fuel volt a katalizátor az elmúlt évek alatt, amely sok rider karrierjét a világ legjobbjai közé rántotta.

Méretek: 7/9/11/13

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.