FelfújhatóFuelRallyRPMSSTTurbineFóliaB2

2019 Rally

Áttekintés

Rally rider profile:

 A Rally a leghasznosabb játékszer. Akár tomboló, viharos széllel, masszív hullámzással van dolgod, akár olyan kezdő-szintű kihívásokkal nézel szembe, mint a vízben fekve vontatás, a deszka start, vagy az újraindulás tanulása, a Rallyval minden körülmény esetén azt fogod érezni, hogy a legjobb kite van nálad.

Rally performance:

A Rally jellemzői a delta C alak, a lekerekített szárnyvégek, illetve a finomhangolt három pontos bridle system. Ez a tervezés több depower-t és nagyobb szélskálát enged, mint a hagyományos formák, az újraindulások pedig annyira egyszerűvé válnak, hogy a bár egyik oldalának finom meghúzásával könnyedén végrehajthatók. A vékonyított szárnyszélek teszik lehetővé a bar rövid mozgatásával a gyors irányítást és a lassú, kiszámítható loopokat.

Hibrid delta alakja biztosítja a hosszú ugrásokat, mellyel nagyszerű irányításra és finom érkezésre számíthatsz függetlenül attól, milyen magasra repülsz. Hullámlovagláshoz és foilozáshoz a Rally piheszerűen sodródik a hátszélben, ettől lesz ideális freeride krosszóver, miközben a stílus spektrum freestyle/wakestyle oldalán is jól teljesít.

Méretek:  5/6/7/8/9/10/11/12/14

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.