FelfújhatóFuelRallyRPMSSTTurbineFóliaB2

2019 RPM

ÁTTEKINTÉS

RPM rider profil:

 Az RPM egy magas röptű, erőteljes kite, többszörös “világ legjobbjai” címekkel derekán. Az RPM mégsem a legelitebb versenyzőknek készült: a dobogó teteje csak egy mellékterméke a kivételes tervezésnek. Az RPM-et a hozzád hasonló riderek számára hoztuk létre. Biztonságra, megbízhatóságra és kiszámíthatóságra vágysz minden szélkondíció esetén.

Nagy teljesítményt és alacsony kockázatot szeretnél. Egy olyan ernyőt akarsz, amely fejlődési sebességedtől függetlenül sosem hátráltat. Olyan kite-ot, melyre számíthatsz, mikor az idő viharosra fordul, mikor a barátaid kihívnak egy nagy ugrásra, vagy mikor elszánod magad, hogy meglépd fejlődésed következő lépcsőfokát. Ha magadra ismersz, akkor az RPM a te ernyőd.

 RPM performance:

A legforgalmasabb kite iskolák közül jópáran adják az RPM-et tanulóknak, bomba felépítéséért és megbízhatóságáért minden szélkondíció esetén. Mindemellett, a spektrum másik oldalát tekintve az RPM bajnoki szintű freestyle kite, mely számos ridert juttatott a világbajnoki címekhez. Általános freeride során jó ernyőreakcióra, a szélablakban egyenletes erőeloszlásra, óriási gyorsításra és energikus, de belátható loopokra számíthatsz.

Elkötelezett freestyle ridereknek a versenyzői élszínvonalat nyújtja lenyűgöző kilövésével és szállító képességével, hibátlan teljesítményével unhooked használat során, illetve széleskörű személyre szabhatóságával, mellyel különféle körülményekhez finomhangolható.

Méretek: 4.5/6/7/8/9/10/11/12/14

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.