FelfújhatóFuelRallyRPMSSTTurbineFóliaB2

2019 SST

 

ÁTTEKINTÉS

Wave SST rider profile:

 Az SST-vel elfelejtheted az ernyőt és a hullámokra összpontosíthatsz. Mint amikor hajóval húznak rá egy hullámra: szükség esetén precíz erőt és hatékonyságot nyújt, míg pihekönnyű érzést és meseszerű farolásokat tesz lehetővé mikor elkapod a hullámot és az ernyőtől megszabadulnál. Ugyanezek a jellemzők teszik az SST-t tökéletes választássá freeride foilozáskor, mikor teljes visszacsatolásra és azonnal reagáló kormányzásra van szükséged még akkor is, amikor elveszik a húzóerő, az ernyőd szögét vízszintesre állítod (sheet out) és közeledsz a kite felé.

Wavge SST performance:

Az SST finomhangolásának köszönhetően mélyebben repül a szélablakban, mint más kite ernyők. Ez a tulajdonság, kombinálva a formával és a bridle beállítással, hősies szintekre emeli a hajtóerő mértékét hátszélben és a kormányzás hatását és reakcióját még akkor is, amikor a zsinórok lazák. Ez a “parkold le az ernyőd és csússz szabadon” hatás, amiről álmodsz. Behúz a megfelelő helyzetbe, árnyékként sodródik veled, majd újra szolgálatodba áll egy csukló mozdulatra. Hogy jobban bírja a surf style-t, erősített kite anyagot kapott, amely állja a sarat abban az esetben, ha az ernyőt párszor vízbe csapnád, plusz IRS bungee kötelünk egy sűrűbb verziójával lett felszerelve, amely nem tekeredik rá az ernyő végeire.

Méretek: 4/5/6/7/8/9/10/12

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.