FelfújhatóFuelRallyRPMSSTTurbineFóliaB2

2019 Turbine

Áttekintés

Turbine rider profile:

 Enyhébb szél esetén a Turbine bármilyen szinten tartó rider napját megmenti. Ahogy a méretet csökkented a szél erősödésével, a Turbine erejével és hatékonyságával haladó kite ernyővé válik, amely hosszú ugrásokat, upwind-ben erőteljes haladást és egy RedBullal teli tank húzását biztosítja. Akár lassú menetre vágysz egy gyenge óceáni szellőben, akár tapasztalt kiteboardosként teljesen újféle repülés élményére vágysz, a Turbine nem okoz csalódást.

Turbine performance:

Mindenek előtt a Turbine egy nagy teljesítményű forma, melynek mérethez viszonyított húzóerő aránya nagyobb, mint felhozatalunk bármely más ernyőjének. Kormányzási sebessége lassabb (ami tipikusan jellemző minden nagyobb ernyőre), de cserébe ereje és hatékonysága miatt ugyanannyi húzásra számíthatsz egy kisebb ernyőtől, ami forduláskor gyorsabban kormányozhatóvá válik. A magas hosszúság-szélesség arány szárnyként teljesít a levegőben: az ugrások hosszúak és levegősek, a loopok lassúak és mélyek a szélablakon keresztül , a húzás állandó és erőteljes, a szembeszélben való haladás és az alsó határ hatékonyság pedig a legjobb, amit kaphatsz mielőtt egy foil ernyőre váltanál

Méretek:  13/15/17/19

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.