Regisztráció És Garancia

Regisztráld a felszerelésed, hogy biztosan megkapd a világ legjobb vevőszolgálatát!

Regisztráció folytatása...

Garanciális problémákkal az alábbi űrlap kitöltésével tudod felvenni a kapcsolatot a gyártóval.

Garancia folytatása...

 


A wakeboard illetve kite-okra vonatkozó Nemzetközi Garanciális Feltételek

A wakeboardok, KITE-OK ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEI AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKON KÍVÜLI VÁSÁRLÓKRA VONATKOZÓAN

Amennyiben a Slingshot - kizárólag saját megítélése szerint - hibásnak talál egy terméket, a Slingshot felelőssége a hibás termék árának megtérítésére, a termék megjavítására vagy cseréjére korlátozódik. A Slingshot semmilyen feltételek között nem vállalja a termékének használhatatlanságából eredő költségek, veszteségek vagy károk megtérítését. Ez a garancia a következő korlározásokkal érvényes:

 • A Slingshot garantálja, hogy - bizonyos kivételektől eltekintve - a Slingshot által értékesített összes termék a vásárlás dátumától a megfelelő (az egyes országok fogyasztóvédelmi előírásainak megfelelő) ideig anyag- és gyártási hibáktól mentes lesz.
 • A garancia kizárólag a hivatalos Slingshot márkakereskedésektől vásárolt Slingshot termékekre vonatkozik, és kizárólag a termék eredeti vásárlóját illeti meg.
 • A Slingshot fenntartja a jogot a garanciális eljárás alá eső termék javítására, árának megtérítésére, illetve a termék cseréjére.
 • A Slingshot részére garanciális kivizsgálás céljából elküldött terméket azonosítószámmal látunk el, amelyet cégünk garanciális osztálya telefonon vagy e-mailben elküld a vásárló részére (tel.: 509-427-4950 vagy warranty@sskiteboarding.com).
 • A forgalmazók kizárólag a Slingshot egyedi jóváhagyása esetén téríthetik meg egy termék árát, illetve intézkedhetnek egy termék javításáról vagy cseréjéről valamely márkakereskedő vagy vásárló részére.
 • A Slingshot nem vállal felelősséget azokra az esetekre, amikor a forgalmazó a Slingshot garanciális osztályának jóváhagyása előtt megtéríti egy hibás termék árát, illetve intézkedik a termék javításáról vagy cseréjéről.
 • Ha a terméket vissza kell küldeni a Slingshot részére, a szállítási költséget (biztosítással együtt) a vásárlónak kell előzetesen kifizetnie. A Slingshot nem vállal felelősséget a vevő és a Garanciális Osztály közötti szállítás során bekövetkezett sérülésekért. A szállítási költségek visszatérítése nem lehetséges.
 • A vevőnek visszaküldött termékek szállítását és annak költségeit a Slingshot állja.
 • A jelen feltételekben ismertetett garancia érvényét veszti, amennyiben a termékeken a Slingshot egyedi, előzetes, írásos engedélye nélküli módosításokat vagy átalakításokat végeznek.
 • A megjavított vagy kicserélt termékekre csak az eredeti termék hátralévő garanciaideje vonatkozik.
 • Minden garanciális panaszhoz mellékelni kell a hivatalos Slingshoz márkakereskedő által kiállított számla eredeti példányát. A számlán vagy a terhelési bizonylaton egyértelműen szerepelnie kell a márkakereskedő nevének, a vásárlás dátumának és a vásárolt termék megnevezésének.