2020 KTV

154.900 Ft
144.900 Ft

Áttekintés

A KTV felhozatalunk legjobb darabja azoknak, akik szeretik a tiszta és áramvonalas kialakítást, amely a legerősebb tartást és teljesítményt teszi lehetővé a lehető legkevesebb fejfájás mellett.

A KTV a legegyszerűbb magas teljesítményű Slingshot kötés. Nincsenek elhagyható belsők vagy összegabalyodó fűzők, csak egy sima cipő, amely helyszíntől és körülménytől függetlenül hozza ki a legjobbat az adott helyzetből. Az egyszerű, hatékony és megbízható gumipántoknak köszönhetően villámgyorsan veheted fel és le a deszkát a lábadról.

Bónuszként egy másik színű gumipánt szettet is beleraktunk a dobozba, melyeket tetszés szerint kombinálhatsz, hogy a felszerelésed megjelenésében is megjelenhessen személyes ízlésed. A KTV közvetlen érintkező talpaival tökéletesen érezheted magad alatt a deszkát, mellyel magabiztosan léphetsz a következő szintre.

MÉRETEK

Férfi
38 39 41 43 44 45 46 47
 

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.