Home > Shop > WF-2 ~ wake foil board

WF-2

wake foil board

244 900 Ft

Ingyenes szállítás

Nincs raktáron

Értesítést kérek ha érkezik

Ezt a deszkát azért alkottuk meg, hogy a lehető legkönnyebbé tegyük a wake foil mesterségének elsajátítását. 

 

Csomag tartalma:

WF-2  deszka 4’10”, Half-Strap, csavar szett

 

Nem csak foiloznál? Nem probléma, hisz a WF-2 Wake Foil Board wakesurf deszkaként is tökéletes. A puha felszíne strapabíró és időtálló és nem fogod vele megkarcolni a hajótestet sem. 

 

AMIÉRT EGYBŐL BELESZERETSZ A WF-2 Wake Foil Board-ba

A WF-2 Wake Foil Board -al hihetetlen gyorsan megtanulhatsz foillal csúszni. Mindemellett tökéletes wake surf deszka ha leszereled a foilt róla. Egy méret, mely bárkinek megfelel, Full Soft EVA borítás, mely strapabíró és időtálló, ezek teszik egyedivé.

 

Részletek:

  • Szerszám Nélkül Szerelhető Szkeg Csatlakozás (Szkegek külön megvásárolhatóak): Csak pattintsd be a szkegeket a helyükre és már csúszhatsz is.
  • Full EVA Deck Pad: Az elejétől végéig, éltől élig tartó EVA deck borítás biztosítja, hogy bármilyen pozícióban kényelmesen és biztonságosan állass ezen a deszkán. Puha az érintése, mégis kitűnő tapadást biztosít vizesen is. Nem túl puha, nem túl kemény, pont olyan ahogy mi szeretjük.
  • Dupla Csatornák az Éleken: Segít a stabilabb siklásban, mielőtt “felszállnál” foiloddal, vagy ha wakesurf-ként használod, a hullámon élezés is könnyedebb érzés lesz vele.
  • Állítható Bekötési Pontok: Jól variálható bekötési pontok. Használd ki a talp változtatható rögzítési pontjait, hogy előrébb vagy hátrébb tudd mozgatni a foil csatlakozási pontját a deszkádon. Told hátra ha nagyobb sebességgel csúsznál és kisebb felhajtóerőre van szükséged, de ha a legnagyobb felhajtóerőt szeretnéd elérni a kisebb sebességű csúszásokhoz, akkor a deszka orrához legközelebbi ponton rögzítsd a foilod.
  • Különböző Papucs Bekötési Pontok: Csússz olyan konfigurációval, amilyennel csak szeretnél. A WF-2 deszkára half vagy akár full strap-et is szerelhetsz.
  • Magas Emelkedésű Rocker Forma: Ettől lesz igazán kitűnő wakesurf deszka a WF-2
  • Board Állvány Kompatibilitás: Akár a foilt rászerelve is elfér a modern wakeboard és szörf állványokon.

 

Gyártó honlapja: WF-2  Foil Board

Értesítést kérek ha érkezik