2019 Butter Bar XR

229.900 EUR
0 EUR

A Butter Bar XR a Butter Bar felfejlesztett verziója, melyet csúcstechnológiás Carbon Matrix borítással és hosszmerevítéssel, mely megnövelt tartást és merevséget, valamint hihetetlen megjelenést kölcsönöz. E gyönyörű darab könnyűszerrel megszégyeníti vetélytársait.

A Butter Bar XR a legtöbbet eladott model wakesurf felhozatalunkban, amelynek egyszerű oka van: ez a deszka a szörfözés királya mindenféle hullámon, legyen az kicsi vagy nagy, kerek vagy meredek. A flat rocker vonal a deszkát extrém gyorssá teszi, a szörfösnek legjobb esélyt adva arra, hogy belazuljon a kötél vagy a 100%-ig hullám hajtotta surf session szabadságára.

A Butter Bar teljes EVA borításának köszönhetően bárhol állhatsz a deszkán, míg a hármas szkeg beállítás bőséges teret hagy annak, hogy a tapadással, sebességgel és stabilitással kísérletezz. Sőt, ha gördeszkás vér folyik ereidben, a Butter Bar a tökéletes választás, hogy skate trükkjeidet gyakorold a durva beton talaj nélkül.

HosszúságSzélességTérfogatSúlyhatárokÖnsúlySzkegek
52"
21 1/4" 8 liter 45-115 Kg 2,5 Kg 3 x 2" G10

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.