2019 Gnarwhal XR

229.900 EUR
0 EUR

A Gnarwahl XR egy teljesen új fajta Slingshot wakesurf aggresszív szörf stílusú ridereknek tervezve, akik mélyen a hullám zsebébe vágnának és kirobbanó ugrásokkal vagy szörfös manőverekkel támadnák a hullámcsúcsot. Az új FCS II szkeg technológiának köszönhetően a szkegelrendezés testre szabása mind twin, mind quad elrendezéseknél gyors és egyszerű, és eszközt sem igényel. Nem is beszélve a bomba XR konstrukcióról Carbon Innegra élekkel feltunningolva, ettől a deszka merevséget kap és élettel telibb, könnyebb és erősebb felépítésű lesz.

Rövidsége ellenére a Gnarwahl XR széles orr- és farokrésze nagy térfogatot kölcsönöz a deszkának, lehetővé téve ezzel, hogy jól beilleszkedjen a hullámzsebbe és a levegőt is könnyedén maga alá fogja. A board talpának a V alakú gerinc és a dupla konkáv kialakítás ad teljes felszereltséget, melyek segítenek az élről élre váltásban, mialatt a surfdeszka teljes hosszán húzódó túlméretezett konkáv terelőélek a hullámba nyomva nagyobb vízhez tapadást biztosítanak.

A gyorsított rocker vonal eredményeképpen a szörfös távolabb maradhat a hajó mögött, és nagyobb sebességekkel, energetikusabban támadhatja a hullámcsúcsot.

HosszúságSzélességTérfogatSúlyhatárokÖnsúlySzkegek
46"
21" 19,1 liter 45-115 Kg 2,5 Kg 4 x 3,9"FCSII

Vásárlás menete:

Megrendelésedet várjuk az info@slingshot.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.